Historie

Fra enkelt Longjohn til 10 lastbiler
Virksomheden Smørmanden blev startet med en mindre smørrute tilbage i 1943. Siden udviklede den sig til en dynamisk familiegrossistfirma som levede af at levere især mejerivarer til detailhandlen. I 80erne valgte firmaets ledelse som består af 2. og 3. generation også at gå ind på catering markedet. I dag leverer firmaet, med sine i alt 12 ansatte, de mest almindelige fødevare-produkter til store som små, fastekunder i det Storkøbenhavnske område.
Service siden 1943
Hos Smørmanden har vi en tradition for god og personlig service. Vi har siden 1943 øvet os i at levere de varer kunden ønsker i den rette mængde og til den aftalte tid - og vi leverer gerne hver dag. Derfor har vi efterhånden oparbejdet en stor erfaring og ekspertise. Vores kunder har vi primært fået via mund til mund metoden, hvor folk typisk har sagt: "Ring til smørmanden, der er ingen problemer - og de lover ikke mere end de kan holde!"
Traditioner og udvikling
Hos Smørmanden ønsker vi ikke at blive store. Det vigtigste for os er at kunne blive ved med at yde vores kunder en god og personlig service til daglig - nu som i fremtiden. Ligesom vi gerne vil blive ved med at være vores kunder behjælpelige i akutte situationer, hvor varer skal leveres hurtigt. Det er en kombination af erfaring, fleksibilitet og en tradition for personlig service som vi ønsker at møde fremtiden med. Vi har desuden et online-system, som gør at nye såvel som gamle kunder kan bestille hos os via internettet.